TODOHUNTER online feladatkezelő diszkont program

50% engedmeny iskoláknak, tanároknak, diákoknak es non-profit szervezeteknek.

Oktatás

Ön tanár, vagy diák? Szeretné használni a TODOHUNTER online feladatkezelőt munkája, tanulmányai során, vagy oktatási célból?

  • Regisztráljon egy ingyenes csomagra
  • Tanároknak: Rögtön a regisztráció után, küldjön egy emailt nekünk az iskolai e-mail fiókjából, írja meg nekünk iskolája nevét, címét es telefonos elérhetőségét, valamint azt hogy melyik csomagot szeretné aktiválni. Amint ellenőriztük adatait, küldünk önnek egy diszkont kupont aminek segítségével diszkont áron válthat a kiválasztott fizetős csomagra.
  • Diákoknak: Rögtön a regisztráció után, küldjön egy emailt nekünk az iskolai e-mail fiókjából, írja meg nekünk iskolája nevét, címét, évfolyamát valamint azt hogy melyik csomagot szeretné aktiválni. Az email mellé csatolja diákigazolványa másolatat. Amint ellenőriztük adatait, küldünk önnek egy diszkont kupont aminek segítségével diszkont áron válthat a kiválasztott fizetős csomagra.

Non-profit szervezetek

Ön egy non-profit szervezet keretin belül szeretné használni a TODOHUNTER online feladatkezelőt munkája során?

  • Regisztráljon egy ingyenes csomagra
  • Küldjön egy emailt nekünk amelyhez mellékeli annak dokumentumait hogy Ön non-profit tevékenységet folyat. Amint ellenőriztuk adatait, küldünk önnek egy diszkont kupont aminek segítségével diszkont áron válthat a kiválasztott fizetős csomagra.

Részletek

Minden kiadott diszkont kupon csak egyszer használható fel. Az engedmény egészen az előfizetés visszavonásáig érvényes marad. Ha Önnek több előfizetésre van szüksége úgy mindegyiket egyedileg bíráljuk el.

Meglévő STANDARD vagy PRO előfizetéshez nem tudunk diszkont kupont kiadni. Diszkont igénybevételéhez minden esetben egy újonan regisztrált "Igyenes" előfizetéssel kell rendelkezni.

Bármikor jogunkban áll befejezni a diszkont programot. Ebben az esetben a mar érvényesített diszkont kódok természetesen érvényben maradnak, annyi történik csak, hogy nem adunk ki új diszkont kuponokat.

Visszaélés esetén jogunkban áll a már kiadott diszkont kódot visszavonni, az érintett fiókot lezárni, illetve amennyiben szükséges, jogi lépéseket tenni.