Egy fair pénzvisszafizetési szabályzat

A rossz pénzvisszafizetési szabályzat sok esetben dühítő lehet, különösen ha ismétlődő automatikus fizetésről van szó. Az ügyfelek ugy érezhetik hogy a cég megpróbálja lehúzni őket. Nem akarjuk hogy ügyfeleink így érezzenek, ezért mi egy alapcsomag keretein belül teljes körű kipróbálási és örökös használati lehetőséget biztosítunk ingyen. Mottónk: próbáld ki, használd és csak akkor fizess, ha elégedett vagy és az ingyenes nem elég.

Az automatikus ismétlődő fizetés miatt bizonyos esetekben részleges vagy teljes pénzvisszafizetésre is tarthat igényt. Kérjuk olvassa el alábbi tájékoztatónkat.

Teljes visszatérítés esetei:

  • Ön elkésett a már legalább 3 hónapja működő fizetős előfizetésének lemondásával, és az előfizetés épphogy csak megújult (a jelentés időpontjában 3 naptári napnál nem réggebben). Ekkor az éppen befizetett aktuális hónapot szívesen visszatérítjük.
  • Ön néhany hónapja - de 3 hónapnal nem régebben - elfelejtette lemondani az előfizetését, és a fiókjában aktivitásnak azóta nincs nyoma. Ekkor a feleslegesen befizetett hónapokat - de maximum 3 hónap erejéig - visszatérítjük.

Részleges visszatérítés esetei:

  • Ön régóta (3 hónapnál réggebben) elfelejtette lemondani az előfizetését, es a fiókjában aktivitásnak azóta nincs nyoma. Ekkor felülvizsgáljuk a fióktevékenyseget, és a feleslegesen befizetett hónapokat részben - de maximum 50% erejéig - visszatérítjük.
  • Részvisszatérítésre tarthat igényt akkor is, ha rendszerünk az adott számlázasi periódusban, a hosting szolgáltató (Unlimited Web Hosting Ltd.), vagy a fejlesztő (CodePass Ltd.) hibájából, dokumentáltan hosszú ideig elérhetetlen volt (több óran keresztül, többször egy hónapban).

Részletek

Minden visszatérítési kérelmet egyedileg bírálunk el, és ellenőrizzük a fiók aktivitását.

Minden visszatérítésre kerülő összeg a befizetésnél használt bankkártyára kerül jóváírásra. A visszatérített összeg általában a visszatérítés napjától számított 5 - 10 munkanapon belül jelenik meg az ügyfél számláján.

Visszaélés gyanúja esetén jogunkban all a fiókot lezárni, es vizsgálatot indítani, melynek kedvezőtlen zárulása esetén a fiók megszüntetésre kerülhet.