Elindult a TodoHunter

Todo Hunter online feladatkezelő program. A siker záloga a hatékony kommunikáció!


Gyorsan vátozó világunkban a kommunikáció kulcsszerepet játszik. A legjobb es leghatékonyabb módja az ügyfelek megszerzésének es megtartásának a hatékony és pontos kommunikáció. Ezen állhat vagy bukhat az üzleti siker.
Azonban nemcsak a kifelé irányuló kommunikáció fontos. Az üzleti célok elérése mögött a csapatmunka, es a csapattagok közti együttműködés a siker legfőbb záloga. Ez az együttműködés sokkal több annál hogy emberek egy közös cél érdekében együtt dolgoznak. Együttműködnek és ettől hatékonyak.
Ez egyáltalán nem könnyű, de a megfelelő vállalati kultúra es egy kis innováció jelentős lépés lehet az üzleti siker felé.
A Todo Hunter egy olyan online eszköz, amely ezt az együttműködést hivatott segíteni.

Legfőbb küldetésem hogy a kis és középvállalati szférában is igenyt teremtsek Magyarországon egy olyan vállalati munkakultúrára amely a fejlettebb országokban - es a nagyobb gazdasági szereplők körében hazánkban is - régóta jelen van.
Ennek érdekében a Todo Hunter feladatkezelőt mint eszközt kínálom - akár ingyenesen is - a piaci szereplők es az okatás részére. Valahol minden sikeres együttműkodés kulcsa a hatékony információ megosztás, és a feladatok megfelelő szervezése a közös cél érdekében.

2019. Május 10. Péntek

Feiszt Tamás

További cikkek

Nem csak COVID-19 alatt 2020, április 24, Csütörtök

Gondolataim a hatékony távmunkával kapcsolatban

Kell egy csapat 2019, Október 18, Péntek

Hogyan legyen hatékony a csapatmunka? Jótanácsok.